dimarts, 20 de novembre del 2007

A tope con la COPE!

Aquests dies cal anar més en compte que mai ja que a banda dels virus “gripaires” que volten a prop, també hi ha els virus estomacals que et produeixen una descomposició infernal.

Les diarrees normalment solen aparèixer per un procés infecciós a causa d’una intoxicació alimentaria o per d’altres raons. Depenent de la intensitat, poden ser de tipus lleus, moderades o molt greus i també poden arribar a ser cròniques o agudes. Per tant tenim diarrees de tipus alimentari, funcional, infeccioses, per intoxicació, etc.

Però la que menys m’agrada de totes és la diarrea mental. Si, tal qual! I dic això perquè penso que algun tipus de disfunció cerebral deu patir Doña Cristina López, locutora de “Can Cope” que dedica la última secció del seu programa, Amor y Sexualidad, a parlar de l’homosexualitat en termes, diguem-ne, ortodoxos.

El programa parla de l’homosexualitat i com persones que es declaren lesbianes i gais han aconseguit “sortir” d’aquesta, superant els seus problemas, per experimentar amb la heterosexualitat.

Alguna de les perles del programa:

“Entre las causas más grotescas que pueden empujar a determinadas personas a la homosexualidad, sobre todo en el caso de las mujeres lesbianas, se encontrarían aspectos como la obesidad o tener una madre muy guapa, que podría llevar a una baja autoestima y a sufrir desequilibrios emocionales que lleven a una chica a considerarse lesbiana, llegando a confundir la amistad con alguna amiga con el amor.”

Si voleu continuar, a "dos manzanas" d'aqui.

És la ràdio? és la televisió? és un anunci? és real? és ficció?... És la cope.

Poca cosa més per afegir, només dir que a diferència de les altres diarrees, la mental és fàcil de diagnosticar i difícil de curar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Costa de creure que encara hi hagi gent que s'escolti aquest tipus de programes i encara més greu, que se'n parli. No creus que li estàs donant publicitat?