dimecres, 16 de juliol del 2008

Dancing

Índia, Argentina, Zàmbia, Turquia, Fiji, Austràlia, Kuwait, Mèxic, Islàndia, Corea, Anglaterra, Iemen, Suècia, Madagascar, Irlanda,... països i destinacions estiuenques d’aquestes vacances. Territoris amb les seves misèries, catàstrofes, guerres, desgràcies, lluites, marginacions; altres amb les seves riqueses, fortunes, privilegis, plaers,... Contrastos de colors, paisatges, races, llengües i en definitiva un esclat de diversitat.

Matt, un jove nord-americà, els ha reunit, amb un sol minut, al voltant d’un ball, aconseguint arrencar el somriure i l’alegria de molta gent.

Tot va començar amb un viatge al voltant del mon. Mentre viatjava demanava que el gravessin ballant davant de monuments, edificis o llocs emblemàtics. El resultat ha estat aconseguir agrupar al votant d’una coreografia simple i divertida persones de races i ètnies diferents. Capta l’essència universal i posa de manifest el caràcter comú de l’esperit humà.

Ha visitat més de 40 països i han ballat amb ell milers de persones. Ja ho diu King Africa, bailar, bailar, bailar, ...

Doncs això, aquest estiu, balleu, balleu, balleu, ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una utopia, el món està ple de misèries humanes, deu ser un yuppie o fill de papa, fins i tot ja té patrocinadors que farien bé de bengastar els seus diners reconduint-los i reduint les misèries que veuen els ulls d'aquest volta-cara-dura-mon.

locarles ha dit...

Amb això els polítics en diuen demagògia.

Potser tinguis raó, però ell sol no canviarà el món. Al menys li dona una mica d'alegria.