dimecres, 6 de juliol del 2011

No bé d'un pam, però si d'un dit

Ara resulta que el grandària del dits sí importa, sobretot el dit índex i anular, i és que un estudi realitzat per científics sudcoreans revela que els homes que tenen el dit índex més curt que el dit anular tendeixen a tenir el penis més llarg.

A saber que l’índex és el dit acusador, que assenyala, i l’anular es on ens posen l’anell els casats. Si ets home segur que des d’estar mirant la proporció dels teus dits i verificant si es compleix l’equació antropològica d’aquests savis científics. Si ets femenina, deus estar dibuixant un somriure irònic, pensant  que poca feina tenen alguns de posar-se a estudiar aquesta mena de coses tant urologiques, que lliga amb il•lògiques i que tan preocupa a la virilitat masculinitat. 

Ara que apreta la calor,  el xulo piscines o els dignats que  passegen per la platja marcant paquet,  tindran un altra passatemps i més paraments per reivindicar i evidenciar la seva masculinitat.  Altres continuaran estirats a la tovallola bronzejant-se al gust del sol per mirar de dissimular i lluir d’altres extremitats  corporals.

Penso en el torero quan saluda al respectable abans d’acabar la feina, i les martingales que haurà de fer per no ser descobert de l’engany.  Haurà de tenir present aquesta circumstància i tenir ben proporcionats els dits de la seva ma  amb les piles situades entre les engonals, aquelles bateries tan molsudes que donen llum al traje. L’inferior jeràrquic en l’escala militar podrà mostrar les seves virtuts a l’hora de saludar i demostrar que esta en un rang superior  al comandament. D’altres no en tindran prou amb el dit mitger per fer aquell lleig gest eròtic, sinó que també és dedicaran a ditejar per mostrar la carregamenta i fer-lo encara més rabiüt. 

De petit em despertava cert  interès aquell extraterrestre tan simpàtic que en deien ET, penso amb aquell dit tan majestuós que assenyalava cap a casa seva si s’adiu amb les proporcions d’aquest estudi tan assenyat. 

Com diu la Trinca, "No ve d'un pam, no ve d'un pam, Uei dubi dubi-dubi dubi-dubi dubi-dub, si està fresca i eixerida, no ve d'un, no ve, no ve d'un pam."

Bon estiu

2 comentaris:

Anònim ha dit...

segons l´estudi, jo el tinc llarg!!!!

llastima que la panxa no hem deixi veure lo majestuos del tema.

jordi

Bon Estiu

miquel coiduras ha dit...

És mundialment famós l'encert científic dels sudcoreans (?). Ara, per lligar es dirà "reina, vols veure la diferència de longitud dels meus dits?"