dimarts, 13 de novembre del 2007

Tret de sortida



Article 162 del reglament de l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme :

“En totes les competicions internacionals, les veus del Jutge de Sortides, en l’idioma propi, en anglès o en francès, en curses fins a 400 m inclosos (incloses les de 4 x 200 i 4 x 400), seran les equivalents a "Als seus llocs!", "Llestos!" i quan tots els atletes estan Llestos!, es dispararà la pistola o s'activarà l'aparell de sortides aprovat. Cap atleta no podrà tocar la línia de sortida o el sòl que és al davant amb les mans o peus quan estigui al seu lloc.
En curses de més de 400 m, la veu serà "Als seus llocs!", i quan tots els atletes estiguin amatents, serà disparada la pistola o s'activarà l'aparell de sortides aprovat. Cap atleta no podrà tocar el sòl amb la mà o mans durant la sortida.”

Ja hi som, encara falta dies, però ja hi som. Ens trobem immersors en plena èxtasis nadalenca. Cal tenir presents les regles del joc a l’hora de prendre sortida en aquesta cursa tan voraginosa.



Llums de Nadal per tot arreu. Arbres decorats amb motius nadalencs. Comerços immersors en una campanya feroç a la recerca del consumidor afamat de regals. Catàlegs de joguines i altres presents nadalenques. Alegria, alegria, que ve Nadal!
Televisió, premsa, ràdio i altres ens bombardejaran per mar, aire i terra, amb subtils consells de lo bo i millor de cada casa.

El tret de sortida ja ha estat donat, però molts de nosaltres encara no estem preparats al nostres llocs, alguns estan aixafant la línia de sortida i altres ja fa dies que l’han sobrepassada. Aquests últims, fan trampa? No! Són hàbils compradors que no es deixaran engatar per la compra de darrera hora. Els altres correran a l’aventura delirant de recerca i captura del regal més preuat.

Un perfum, una colònia, un televisió pantalla plana, un ordinador, un viatge a les antípodes, ... tant hi fa, la qüestió és llençar una alegria pletòrica i desbordant per fer somriure la nostra ànima i produir un gran esvoranc en les nostres butxaques.

Ací teniu algunes idees per regalar en la commemoració del naixement del 25 de desembre. En trobareu més a “No puedo creer que lo hayan inventado

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, que hi falta en aquesta entrada?
Qui t'ha persuadit per modificar-la?
Ara és més light visualment parlant (o menys agressiva)
Gràcies

Anònim ha dit...

Està bé, força divertit.