dijous, 23 d’octubre del 2008

Desperta verro!

Farts de les continues incursions i espoliacions que patiren per part les dels àrabs, naixia un grup de mercenaris format per catalans i aragonesos coneguts com Almogàvers. Al crit de “Desperta Ferro! entraven al fragor de la batalla atemorint a tot allò que s’alçava al seu davant.

Desprès d’uns mesos de letargia (aquest va al revés, dorm, i es bronzeja a l’estiu, i es desperta a l’hivern) el spanglish texà, Aznar per prosèlits, surt de la seva cova terciària per començar a rajar i avalar les tesis del cosí Rajoy. Segons aquest venedor de paraules, que deu tenir el cap per separar les orelles, diu que

"los abanderados del Apocalipsis climático que exigen dedicar cientos de miles de millones de euros" a la lucha contra el calentamiento global no tiene sentido destinar esos recursos “en estos tiempos de amenaza de una nueva glaciación en la economía nacional", "a causas tan científicamente cuestionables como ser capaces de mantener la temperatura del planeta Tierra dentro de un centenar de años y resolver un problema que quizá, o quizá no, tengan nuestros tataranietos”.

Curiós, va creure amb les armes de destrucció massiva i no creu amb una cosa tant evident com l’escalfament del planeta, és més, com ja he dit, s’abona a les tesis del “primo de zumosol”. Ben segur que els seus adeptes aplaudiran les impopulars declaracions i estaran ben contents que torni a la palestra de forma tant eloqüent i temerària.

Desperta verro! Ull... quina por.

Foto trobada 7cero Photografy